2017. április 18., kedd

Esküvői DJ szerződés esküvőre 2017

Az esküvői zeneszolgáltatás - dj műsor - lekötéséhez a személyes találkozó utáni kölcsönös szimpátia alapján leszerződünk.

A szerződést jellemzően arra az időre írjuk, amikor nem minden úgy megy, ahogy azt szerettük volna. Garanciát és egyben nyugalmat ad, továbbá frissen tartja az elmét is.

Természetesen a célunk az, hogy a vállalásunkat maximális erőbedobással és szakmailag felkészülten a násznép nagy örömére tudjuk teljesíteni. Mert valljuk, hogy az esküvőn a legfontosabb dolgok amire sokáig emlékeznek a vendégek a: jó hangulat, vidámság, buli-tánc, boldogság!

eskuvoi-dj-szerzodes

Tehát az esküvői dj műsorhoz olyan mindkét fél számára fontos dolgokat tartalmazó és mindenre kiterjedő szerződést készítettünk, amit még az ügyvéd párjaink is - gondolkodás nélkül - nagyon szívesen írtak alá. 

Magyarul nagymama-barát szövegezéssel és lényegretörően íródott, hogy abszolút érthető legyen minden részlete. 

A vállalkozási szerződésnek két melléklete van: 

1.) Az esküvői dj csomag árak
2.) A zenei menetrend vagy zenei forgatókönyv. Ez utóbbi az esküvő előtt egy héttel lesz véglegesítve és az elképzelések szerint variálható a dokumentum.

Az esküvői dj szerződés -t itt tudod letölteni: https://www.slideshare.net/TolnaiLszl/eskuvoi-dj-szerzodes-eskuvore-2017

Egy gondolat engedtessék még meg a végére: szívesen ajánlom konkurrens dj-k figyelmébe is a szerződésünket, mert Budapest egyik legjobb ügyvédi irodájában készült. Viszont nagyon figyeljenek arra, hogy ne felejtsék el a logót és a láblécet kicserélni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése